Mygg

Hva kan du gjøre for å holde myggen unna?

Hvem kjenner seg vel ikke igjen i problematikken med å holde myggen unna – de hissige og innpåslitne blodsugerne som ikke lar seg skremme.

Det er nok få av oss som ikke har kjent på frustrasjonen både ved å bli omkranset av en myggsverm eller den intense kløen i etterkant. Det mange ikke er klar over, er at det er mulig å unngå å havne i en slik situasjon. Hvordan, spør du? Svaret er så enkelt som en myggjager.

En livreddende venn i kampen mot myggen

Med en myggjager fra Thermacell får du muligheten til å sosialisere og kose deg uten å måtte tenke på andre forebyggende tiltak. Du trenger verken påføre huden myggmiddel eller sette ut myggspiraler. Alt du trenger å gjøre er å slå på myggjageren, som etter 10-15 minutter vil ha skapt en opptil 29m2 helt mygg- og knottfri sone. Denne sonen vil være fri for blodsugende plageånder, og du kan dermed gjøre akkurat det du vil uten å være bekymret for å bli stukket. Det spiller ingen rolle om du er på campingtur, fisketur, jakt, i hagen, på hytta eller langs bassengkanten. En myggjager tar seg av myggproblemet. Vi kan også nevne at dersom du skal ut på reise til land med sykdomsbærende mygg, vil du kunne ta i bruk en myggjager til å trygge omgivelsene dine (i tillegg til anbefalte medikamenter).

Vær føre-var

Det siste du ønsker er å være på ferie- eller campingtur og oppleve å bli angrepet av mygg. Vær derfor føre-var og gå til innkjøp av en myggjager før du har behov for den. På den måten kan du enkelt hive den med deg i bagasjen eller ryggsekken når du skal av gårde, og slipper helt å uroe deg for at turen skal bli ødelagt av kløe og forbarmelse. Thermacell har en rekke ulike jagere som er tilpasset ulike behov, men de har alle til felles at de yter opptil 98% effektiv myggbeskyttelse. Det er med andre ord en investering du ikke vil angre på, og du finner alle varianter her på nettsiden til Noragent.