Mygg

Effektiv mot mygg og knott – både på tur og hjemme

For mange er den beste tenkelige tiden den som kan tilbringes ute, gjerne i de sene kveldstimer på verandaen eller i skogen under åpen himmel. Da kan myggen være en meget uvelkommen gjest. Det finnes heldigvis mange forskjellige hjelpemidler for å bli kvitt myggen – alt fra spray til klesplagg og lys.

Det ukompliserte alternativet

Kanskje har du allerede prøvd flere ulike løsninger for å holde myggen på avstand? Hvis du ønsker en enklere og mindre påtrengende metode enn for eksempel en spray som må påføres klær og hud, bør du vurdere Thermacell mot mygg. Dette hjelpemiddelet krever verken påføring på hud eller klær, og det effektivt holder mygg og knott unna.

En fleksibel turløsning

For de som nyter naturen, men ikke ønsker å bli plaget av summingen av mygg rundt ørene eller de irriterende myggstikkene, har vi alternativer som passer. Enten du velger en håndholdt enhet eller en med klips for feste på klær eller sekk, gir Thermacell mot mygg deg en radius på opptil 29 kvadratmeter uten mygg og knott. Dette gjelder også når du utforsker skoger og marker.

En turgåer som sitter i skogen med et eple i hånda, og en Thermacell festet på sekken

Ta en myggfri pause på skogturen med Thermacell mot mygg. Foto: Marte Marie B. Nybakken

Hvordan en Thermacell virker

Thermacell mot mygg plasseres i området du oppholder deg, og det skaper en mygg- og knottfri sone på opptil 29 kvadratmeter.  Thermacell mot mygg avgir prallethrin (gassdrevne modeller) eller metoflutrin (oppladbare modeller), som er effektive flytende insektmidler som fordamper i luften ved bruk. Lukten av disse midlene er avskrekkende for mygg og knott. Med andre ord gir dette deg en løsning som tvinger myggen til å holde seg på avstand så lenge enheten er aktiv.