Mygg

De beste metodene for å unngå å bli stukket av mygg

Dersom du er mye plaget av mygg og ønsker å finne en god løsning på det, har vi samlet et knippe gode råd og triks for deg.

Når naturen våkner til liv og sommeren sprer sitt varme skjær, er det ingenting som kan ødelegge utendørsaktivitetene like mye som den summende, stikkende plagen av mygg. Disse små, blodsugende insektene kan raskt gjøre enhver opplevelse i naturen til et kløende mareritt. Men frykt ikke, for i denne guiden vil vi utforske en rekke effektive strategier for å holde myggen på avstand og bevare din ro og komfort under sommerens eventyr.

5 tips mot mygg

  1. Klær: Dersom du beskytter huden med tilstrekkelig med klesplagg, sikrer du også at myggen ikke får mulighet til å stikke. Husk å beskytte hodebunnen med hodeplagg i tillegg.
  2. Myggmiddel: Du kan påføre myggmiddel både på huden og på klærne, og det finnes en rekke ulike varianter. Produktene fra Myggolf inkluderer for eksempel myggspray, myggspiral, myggservietter, myggmelk og myggmiddel. Her er det bare å slå seg løs – men husk å ikke smøre deg alt for ofte.
  3. Bålbrenning: Båltenning (eller røyk) er svært effektivt mot myggen, og er en metode du kan dra nytte av når du for eksempel er på campingtur for å holde myggen unna.
  4. Myggfelle: Er det mye mygg der du befinner deg, kan du ta i bruk en myggfelle for å fange og tørke ut de plagsomme insektene.
  5. Myggjager: Den mest effektive metoden av alle, er muligens bruken av en myggjager. Med et slikt produkt vil ikke myggen svirre i nærheten av deg engang, og du risikerer dermed ikke å bli stukket.
Bilde av en mann som holder en Thermacell myggjager

Thermacell MR450 er alltid hendig å ha med seg ute på tur

Thermacell myggbeskyttelse

Thermacell myggjagere er akkurat det du trenger for å beskytte deg, familien og venner fra blodsugende insekter. Du kan få god bruk for våre produkter når du er på campingtur i skogen eller nær et vann, når du sitter ute og nyter kvelden på hytta, når du har samling i hagen en varm sommerkveld eller når du er på fisketur. Skal du på ferietur, skal du ikke se bort ifra at du vil kunne havne i en situasjon hvor du også skulle ønske du hadde tatt med deg myggjageren. Det er med andre ord mange muligheter, så lenge du ikke bruker produktene innendørs.